BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

yanalee :)

yanalee :)

19 May 2010

myself;)



salam semua,
tb2 rs gedix nak ade blog sendiri..

so,let da story begins.

nama diberi Nur Liyana bt hj Abdul Rahman,
i was born on 02 ugustust 1990, (leo)
my family col me ana,
frens, yana. . .

my parents:
Hj Abdul Rahman b. Mansor
Hjh Zainab bt Abu Bakar
~i luv my parents~




i ve 8siblings,
7gurls n 1boy.

~Aini radhiah
~Nur Aziha
~me
~Nurul Ain
~Nur Shaliha
~Muhammad Muzani
~Nur Aliaa Maysarah
~Nur Aina Suhaila
~Muhammad Azlan (bro in law)

i luv them so3 much even sumtimes diorang suka buat saya saket hati.
hurm,
i'm one of d'bankers student in UiTM Dungun, Trg.
~3sem olready~

now, i do my intersesi for subject yg saya belum ambik
i miss my family damn much.
rely2 much.
especiall my yougest sis.
~she's so3 sweet~
kalau ikotkan hati, nak je bwk dia ikut saya blaja kat sni..


with my ain;)


~my family,
dpn dr kiri: kakngah,aliaa,ijang,solehah,me,ain
blakang dr kiri: ayah,abg alan,kakda,umi
but our aina suhaila is not in da pic..
tyme neh dia kat rumah jiran(kakjah)
maklum la, budak kecik kan..
tp dia ok, bising2 pun xpe..
bleh sesuaikan diri ngn semua tmpat..
cuma kakjah saje2 nk jg dia, myb sbb dia sweet;)
dia budak PINTAR;)
dat's y saya sayang dia...
she is my world..




~dis pic was taken by myself~
i lups snap/capture;)
wherever i go, snap is da most importants thing;))

u noe, i luv singing,
even suara xsesedap Siti. . .
selalu jgk la g karoake ngn kwn2..
yang suka join nye sape je,
Ima, wani..


saya ada ramai kawan..but
yang close nye sket je.

~her name is nurul syazwani,
i juz col her as wani,,
she is a gud fren..











~singing tyme;)






haa, ni plak Ima,
pegi mana2, dgn die je..
hurm..
kalau motor saya kehabesan mnyak,
dia la pnawar jantung saya;)








~pic ni, kitorang tgh tgu giliran..
nak masuk buat test reading n speaking for arabic sbject..
cuak jgk la tyme neh...


~sampai sni je la..
saya da pnt....
bnyk lg pic actually.
but nak uploadkan smua, xlarat..






Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

~true LOVE is like a rose, we dun realize its beauty until its fades~
i luv u sayang;)
video